Thursday, February 18, 2010

Tuesday, February 16, 2010

Lana Danisha





PROJEK 5-125-5 Day Shoot





Majlis Pertunangan Fairuz n Hamizah (OS)

Fuiyoo.... panas beb Kedah.... ke semua tempat sekarang ni panas.... mana2 pun pun sama tak??? Hari Ahad 14 Februari 2010 merupakan hari yang penuh bermakna buat sahabat aku Fairuz yang telah mengubah sejarah hidup seorang wanita bernama Wan Hamizah. Dia telah menukar status Wan Hamizah kepada 'Tunangan Orang". Huhuhuhuh... berapa ramai agaknya lelaki yang menangisi peristiwa ni kat luar.... dan tak luipa gak wanita2 yang menangisi keputusan Fairuz... hehehehhehe.....

So aku sempat amek gambar hari pertunangan tu tapi ada beberapa shot je yang aku pilih untuk diedit.... so ni hasilnya....





Monday, February 8, 2010

Pakej Fotografi

SERVIS & PAKEJ FOTOGRAFI
PESONA CREATIVE PHOTOGRAPHY

Wedding Packages

Package W1

RM880.00
1 Unit Sticky Album , 60 - 80 photos printed multi sizes
1 Unit Pocket Album , 150 photos printed
DVD copy photo taken
1 Unit Photo frame 8R
5 - 8 hours services
1 photographer
(additional RM for transportation depends on distance)
(Additional RM for 1 - 2 hours services for Outdoor Session)
...........................................+++++++++++++++++++

Package W2
RM1280.00
1 unit Custom Album 20 pages, 10 X 12 inches
DVD copy photo taken
2 units Photo frame 8R/12R/16R (depends on stock)
5 - 8 hours services
1 photographer
(additional RM for transportation depends on distance)
(Additional RM for 1 - 2 hours services for Outdoor Session)
...........................................+++++++++++++++++++
Package W3
RM1780.00
1 unit Custom Album 20 pages, 10 X 12 inches
1 Unit Sticky Album , 60 - 80 photos printed multi sizes
1 Unit Pocket Album , 150 photos printed
DVD copy photo taken
2 units Photo frame 8R/12R/16R (depends on stock)
5 - 8 hours services
1 - 2 hours services for Outdoor Session
1 photographer
(additional RM for transportation depends on distance)
...........................................+++++++++++++++++++
Package W4
RM500.00
8 hours services
DVD copy photo taken
(additional RM for transportation depends on distance)
...........................................+++++++++++++++++++
Engagement Packages
Package E1
RM 500.00
1 Unit Sticky Album , 40-60 photos printed multi sizes
1 Unit Pocket Album , 100 photos printed
DVD copy photo taken
1 Unit Photo frame 8R
5 hours services
1 photographer
(additional RM for transportation depends on distance)
...........................................+++++++++++++++++++
Package E2
RM830.00
1 unit Custom Album 20 pages, 10 X 12 inches
DVD copy photo taken
1 units Photo frame 8R/12R/16R (depends on stock)
5 - 8 hours services
1 photographer
(additional RM for transportation depends on distance)
...........................................+++++++++++++++++++
Package E3
RM1180.00
1 unit Custom Album 20 pages, 10 X 12 inches
1 Unit Sticky Album , 60 - 80 photos printed multi sizes
1 Unit Pocket Album , 150 photos printed
DVD copy photo taken
2 Unit Photo frame 8R
5 - 8 hours services
1 photographer
(additional RM for transportation depends on distance)
...........................................+++++++++++++++++++
Package E4
RM500.00
8 hours services
DVD copy photo taken
(additional RM for transportation depends on distance)

Safura & Amir - wedding




PROJEK 5-125-5

Project 5-125-5 merupakan project night shoot aku yang terbaru. Beberapa model seperti nana, mas, lan, sharifah, AZ, aainaa, makwei dan firdaus banyak membantu. begitu jugak dengan Yasmin n Yun my sibling.


Project ni actually project yang simple. untuk koleksi peribadi saja.


Project ni akan disettlekan dalam masa 5 bulan di mana 5 shoot terbaik akan aku amek sebagai koleksi sehingga lah ia mencapai angka 125. thats why nama project tu 5-125-5 iaitu 5 photos per shoot, 125 photos to be achieved in 5 month time. Start Disember 2009 yang lepas, setakat ni adalah hasil2 yang berjaya aku perolehi.... dengan tunjuk ajar sifu yang aku hormati.... SANI RAHMAN... arunamaya.....!!!! dan Sifu APAI biszign....... !!!! Dan bro bro aku yang setia n tak lokek ilmu.... Ewan and kazen wife aku Sirreh......

NIGHT SHOOT AT EYE ON MALAYSIA@ Bandar Hilir Melaka





NIGHT SHOOT IN PRECINT 2 PUTRAJAYA @ Palace of Justice



Ni AZ.....


Ni Mas

Ni Nana







Ni Sharifah




NI Lan dan his wife Sharifah